Džeba maestralno pospremio u koš za smeće Sanela Kajana i Željka Komšića

Primijetio je to i izaslanik u Domu naroda Federalnog parlamenta Damir Džeba

DRAGAN MARIĆ | 11. LISTOPADA 2023. | 13:34

Nedavno je Sanel Kajan jednu izaslanicu iz Doma naroda Federalnog parlamenta nazivao pogrdnim i užasno primitivnim nazivima. O tome smo već pisali, a Kajanu su očitali bukvicu mnogi nakon toga.

Danas je Željko Komšić, drugi bošnjački član Predsjedništva, izvrijeđao veleposlanicu Države Izrael za Bosnu i Hercegovinu. U DF-u, izgleda, imaju problema sa ženama koje su moćne, na javnim funkcijama i u politici općenito značajne... Ne mogu ih podnijeti iz nekog razloga.

Primijetio je to i izaslanik u Domu naroda Federalnog parlamenta Damir Džeba koji je u kratkom osvrstu maelstralno u koš za smeće pospremio Komšića i Kajana.


"Govor mržnje DF-ovaca:
Sanel Kajan prema ženi: “nacionalistička budaletina, zmijurina kamenjarka” zato što je pozvala da se ratni zločinci ABiH privedu pravdi.
Željko Komšić Veleposlanici Izraela: “zlonamjerna lažljiva budala” zato što je pozvala da se jasno osudi teror Hamasa", napisao je Džeba i u jednom tweetu savršeno sažeo cijelu bit politike Demokratske fronte.
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
O autoru
Novinar i povremeni kolumnist portala Bild.ba
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.