Dalić otkazao današnji trening: Evo kako su Vatreni punili baterije za utakmicu koja će sve odlučiti

FOTO: CROPIX

Važno je da u ponedjeljak u Leipzigu prezentiraju najbolju partiju na turniru i pobjede Italiju.

BILD.BA | 20. LIPNJA 2024. | 17:27

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu je na Volksparkstadionu u Hamburgu odigrala 2:2 protiv Albanije, te si dodatno otežala put prema osmini finala Eura.

Međutim, optimizam ne napušta izbornika Dalića i igrače, a da bi još više zapeli u pripremama za utakmicu protiv Italije, Vatreni su u četvrtak dobili - slobodno

Ovog četvrtka od ranog je jutra Neuruppin grijalo sunce. Vjerujemo ne onako jako kao u Hrvatskoj, ali dovoljno da izmami na šetnju i odmor uz jezero Juppiner, pokraj kojeg je smješten i resort Marko Brandenburg, a u kojem je baza hrvatske nogometne reprezentacije.


Sâm kompleks pruža dovoljno sadržaja hrvatskim nogometašima, od bazena, saune, trim dvorane gdje igrači mogu dodatno vježbati....

No, vjerujemo da je i njima potreban predah nakon svih stresova koje doživljavaju, ne samo na ovom Euru, već zadnjih tjedana i mjeseci u svojim klubovima.

Zato je izbornik Dalić povukao odličan potez kada je igrače oslobodio svih obveza ovog četvrtka i dao im slobodno.


Ispunili su dan ležernijim obvezama

Ali nisu se igrači 'raspustili', već su jednostavno dan ispunili puno ležernijim obvezama. Nisu radili ništa neuobičajeno, već, kako doznajemo, odigrali su koju partiju stolnog tenisa, a u čemu inače briljiraju Marcelo Brozović, Andrej Kramarić, Borna Sosa... Neki su u ruke uzeli karte, neki biljarski štap, dok su neki boravili uz supruge i djecu.

Dalić odgovorio na pitanje koje muči cijelu Hrvatsku pa rekao: 'Odgovornost je moja, naviknuo sam na kritike'

Naravno, ne želimo ulaziti u njihovu privatnost, niti smo 'čačkali' kome se u kampu pridružila djevojka ili supruga, jer to je zapravo najmanje bitno.

Važnije je da se dečki napune novom energijom, te da u ponedjeljak u Leipzigu prezentiraju najbolju partiju na turniru i pobjede Italiju, prenosi tportal.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.