Čović se sastao s čelnicima SUM-a, nije poznato je li upozorio Tomića na afere

SASTANAK U REKTORATU
FOTO: HDZ BIH

Iz priopćenja HDZ-a nemoguće je doznati je li Čović upozorio Tomića na afere koje se događaju na SUM-u

BILD.BA | 23. OŽUJKA 2023. | 13:51

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović nazočio je danas na radnom sastanku Kolegija dekana na kojemu su nazočili svi dekani ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru kao i cijela Uprava na čelu s rektorom Zoranom Tomićem, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Sastanak se održao u prostorijama Rektorata Sveučilišta u Mostaru, te je razgovarano o aktivnostima i procesima na Sveučilištu, planovima razvoja, te svim drugim aktivnostima vezanim za rad Sveučilišta.

SUM važan za društvo


Čović je istaknuo kako je Sveučilište i akademska zajednica prevažna za naše društvo, ističući kako svi projekti Sveučilišta u Mostaru, moraju biti usmjereni da obrazovanje i znanost dobiju potrebne uvjete za daljnji razvoj, modernizaciju i širenje, kako bi pratili sve europske standarde.

Sveučilište u Mostaru mora imati potporu svih razina vlasti u BiH, istaknuo je Čović te iskazao potporu svim aktivnostima i vodstvu Sveučilišta u Mostaru, priopćava HDZ BiH.

Nije poznato je li Čović upozorio Tomića na brojne afere o kojima javnost bruji ovih dana. OVDJE više o aferama.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.