Zoki spustio Plenkiju: 'Mi moramo vjerovati da je on sljedbenik Franje Tuđmana. Nije, to je laž'

FOTO: HINA/MILJENKO KLEPAC

Osvrnuo se na izjavu Andreja Plenkovića koji je poručio da bi se Milanović, zbog svojih izjava, trebao savjetovati sa specijalistom.

BILD.BA | 2. LIPNJA 2023. | 17:41

Predsjednik RH Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada Svete Nedelje. Tom prilikom dao je izjavu za medije.

"Sve je dobro što se dobro svrši i možemo biti zadovoljni. Postupak posvojenja u RH bi trebalo olakšati, ali ne bagatelizirati, to ne mogu biti mali pravni poslovi, određena razina birokracije mora postojati, to su djeca, a ne krumpiri. Nije lijepa zluradost nekih sitnih ljudi koji od toga rade festival sreće, samo da se ruši. Sitni pakostnici neka uživaju u svom jadu", istaknuo je.

Osvrnuo se na izjavu Andreja Plenkovića koji je poručio da bi se Milanović, zbog svojih izjava, trebao savjetovati sa specijalistom.


"Ako smo za ludnicu, ja sam za šefa klinike, a on je za lance, i to one debele. Što je rekao? Dečko nema dara. Nije radio na mješalici kao ja, tatin sin. Njegovim roditeljima sve najbolje. On nam pokuašva prodati nepostojeću povijest, a to je u politici nedopušteno. Mi moramo vjerovati da je on sljedbenik Franje Tuđmana. Nije, to je laž. I za kraj, sjetimo se onih lojalnih riječi iz 2016. godine da je stranka postala talac jednog čovjeka – Karamarka. Kako to dobro zvuči", zaključio je Milanović.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.