Zbog Ronalda izbio skandal u Saudijskoj Arabiji, pogledajte što je napravio 

FOTO: INSTAGRAM

Navijači Al Ittihada su bijesni zbog te odluke i odlučili su podići glas pred taj susret

BILD.BA | 8. OŽUJKA 2023. | 17:56

Svaka informacija vezana uz Cristiana Ronalda izaziva veliku pozornost u Saudijskoj Arabiji, a sada, uoči derbija sezone, pojavila se prva koja se pretvorila u skandal. Naime, utakmicu između Al Nassra i Al Ittihada u superclasicu saudijskog nogometa trebao bi suditi poznati španjolski sudac Mateu Lahoz.

Navijači Al Ittihada su bijesni zbog te odluke i odlučili su podići glas pred taj susret. Razlog nezadovoljstva i protesta je to što navijače brine njegov odnos s Cristianom Ronaldom. Španjolac i Ronaldo se znaju iz vremena dok je Portugalac igrao za Real, podsjeća Index.
Neki saudijski mediji su objavili fotografije na kojima se može vidjeti kako se dvojac srdačno pozdravlja, a pokrenute su i priče o tome da su dobri prijatelji. Usprkos svemu, sudačka organizacija u Saudijskoj Arabiji ostala je pri svom stavu te će Lahoz suditi jednu od posljednjih utakmica u karijeri.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.