Zasjedala uprava Unije turskog svijeta, iz nekog razloga tu je i BiH

Načelnik Efendić tom prilikom prenio je sućut građana Bosne i Hercegovine

FENA | 22. OŽUJKA 2023. | 09:41

Sjednica Upravnog odbora Unije općina turskog svijeta (TDBB) održana je u utorak 21. ožujka u gradu Istanbulu. Kao predstavnik Bosne i Hercegovine i član Upravnog odbora TDBB-a sjednici je sudjelovao i načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić.

Pored redovnih tema koje se odnose na pregled tromjesečnih aktivnosti u prethodnom periodu i planovima za naredna tri mjeseca, glavna tema sastanka bio je potres koji je pogodio Republiku Tursku i Siriju u mjesecu veljači.

Načelnik Efendić tom prilikom prenio je sućut građana Bosne i Hercegovine, te ukratko predstavio što je Bosna i Hercegovina i Općina Novi Grad Sarajevo do sada uradila po pitanju pomoći područjima zahvaćenim ovom najvećom katastrofom u posljednja tri stoljeća koja su zadesila Tursku i Siriju.


Gradonačelnik Konye i predsjednik TDBB-a Uğur İbrahim Altay, zahvalio je načelniku Efendiću i narodima Bosne i Hercegovine na podršci koja im se pruža, istaknuvši kako narodi Bosne i Hercegovine znaju koliko je važno biti uz nekoga kada se nalazi u nevolji, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Općine Novi Grad Sarajevo.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Hoće li se SDA raspasti ili će se doživjeti promjene?
Raspad totalni, gotovi su
Unutarnje promjene i nova lica
Svejedno mi je
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.