Započeo Napretkov tečaj SEO copywritinga

Tijekom prvog susreta polaznici su se upoznali sa samim SEO-om, kako je nastao, kako se razvijao te od kojih se sve tehnika sastoji.

BILD.BA | 16. SVIBNJA 2023. | 15:54

Prvi susret specijaliziranog tečaja copywritinga, SEO copywritinga, u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar, održao se u ponedjeljak navečer u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a, u HD HSK.

Ovaj specijalizirani tečaj namijenjen je polaznicima koji su uspješno završili klasični tečaj copywritinga kojeg je HKD Napredak, GP Mostar, organizirao već šest puta.

Voditelj tečaja jeMarko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, koji će kroz pet susreta polaznike tečaja upoznati s procesima kreiranja sadržaja po načelima SEO copywritinga.


SEO je, inače, optimizacija web stranica za tražilice, a važan aspekt te optimizacije je SEO copywriting, tj. pisanje tekstualnog sadržaja po unaprijed istraženim i odabranim ključnim riječima.

Tijekom prvog susreta polaznici su se upoznali sa samim SEO-om, kako je nastao, kako se razvijao te od kojih se sve tehnika sastoji.

U idućim susretima polaznici će se upoznati s tehnikama istraživanja ključnih riječi, zatim s pravilima pisanja SEO sadržaja, kao i s određenim SEO copywriting trikovima koje jeSutonotkrio tijekom svoje profesionalne karijere.

Posljednji susret rezerviran je za analizu SEO blogova od 1000+ riječi koje će polaznici napisati kako bi uspješno završili tečaj i zaslužili certifikat, priopćeno je iz HKD Napredak – Glavna podružnica Mostar.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Hoće li se SDA raspasti ili će se doživjeti promjene?
Raspad totalni, gotovi su
Unutarnje promjene i nova lica
Svejedno mi je
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.