Zabilježeno više požara u Hercegovini: Gorjelo u Grudama, Posušju, Čapljini, na Tribistovu...

U mjestu Tribistovo požar je izbio u borovoj šumi na površini od oko jednog hektara, a ugroženi su bili i okolni objekti.

BILD.BA | 4. VELJAČE 2024. | 11:19

U protekla 24 sata zabilježeno je više požara u Hercegovini. U Županiji Zapadnohercegovačkoj vatrogasci su intervenirali na gašenju 13 požara, dok su u Hercegovačko-neretvanskoj županiji zabilježene četiri intervencije.

Kada je riječ o Županiji Zapadnohercegovačkoj, vatrogasne jednice općine Grude imale su osam intervencija na gašenju požara. Uglavnom je gorjela trava i nisko rastinje, izvijestila je u nedjelju Federalna uprava civilne zaštite.

Vatrogasna jednica općine Posušje imala je pet intervencija na gašenju požara. Gorjela je trava i nisko raslinje, dok je u Ulici Marka Marulića gorio kontejner za otpad.


U mjestu Tribistovo požar je izbio u borovoj šumi na površini od oko jednog hektara, a ugroženi su bili i okolni objekti.

Kada je u pitanju Hercegovačko-neretvanska županija, vatrogasna jedinica grada Čapljina imala je četiri intervencije na gašenju požara, a također su gorjeli trava i nisko raslinje.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.