Wow, ovo je vrh: UEFA zbog Hajdukovih navijača donijela povijesnu odluku

FOTO: FACEBOOK/HNK HAJDUK

Sve je to uvaženo i zabilježeno u notesima čelnika UEFA-e pa su donijeli jedinu moguću ispravnu odluku

BILD.BA | 21. OŽUJKA 2023. | 15:59

Hajduk i njegovi navijači mijenjaju nogometnu kartu Europe. Golemi uspjeh juniora "bijelih" i plasman u polufinale Lige prvaka žestoko je odjeknuo nogometnim globusom, a posebna je priča "bila vojska", brojni navijači kojih je prvo na domaćoj utakmici protiv Manchester Cityja bilo desetak tisuća, a oko pet tisuća i na gostovanju u Dortmundu gdje je pala Borussija, javlja Slobodna Dalmacija.

Sve je to uvaženo i zabilježeno u notesima čelnika UEFA-e pa su donijeli jedinu moguću ispravnu odluku, Hajduk će u polufinalu 21. travnja protiv Milana igrati na stadionu kojega koristi Servette u Ženevi - Stade de Genève, a ne u "škatuli" u Nyonu za koju je u prodaji oko četiri tisuće ulaznica i to za stajaća mjesta.

Stade de Genève, pak, prima čak 30.000 navijača, trebalo bi to biti dovoljno za brojne ljubitelje splitskog kluba, da ispišu još jednu stranicu bogate nogometno - navijačke povijesti.


VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.