VIDEO Pogledajte legendarni show Luke Modrića, divlja i pleše sambu nakon pobjede nad Barcom

Hrvat je zaplesao, a njegovi su plesni pokreti ubrzo postali viralni

BILD.BA | 6. TRAVNJA 2023. | 11:24

Hrvatski nogometaš Luka Modrić (37) u srijedu je pokazao svijetu da je još uvijek u vrhunskoj formi, i to ne samo u smislu nogometnih predstava na terenu nego i za slavlje izvan njega.

Na uzvratu Kupa Kralja u Barceloni Modrić je bio ključni igrač u pobjedi Reala 4:0. Nakon što je sjajno asistirao za drugi gol, Modrić je dominirao terenom, a u jednom je trenutku zamalo i sam zabio.

No Modrićev show nije završio na terenu. Nakon utakmice igrači Reala su se uputili u svlačionicu na stadionu Camp Nou, gdje je Modrić izazvao pravu buru veselja. Čim je ušao u svlačionicu, igrači su skočili na njega i od radosti ga počeli tresti i gurati.


Kasnije se u svlačionici Reala i zaplesalo, a osim Brazilaca, koji redovito predvode slavlje u momčadi Reala, pravi je hit na mrežama i Modrić. Hrvat je zaplesao, a njegovi su plesni pokreti ubrzo postali viralni. Navijači su bili oduševljeni Modrićevim plesom i izražavali su mu svoju podršku.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.