VIDEO Pogledajte legendarni show Luke Modrića, divlja i pleše sambu nakon pobjede nad Barcom

Hrvat je zaplesao, a njegovi su plesni pokreti ubrzo postali viralni

BILD.BA | 6. TRAVNJA 2023. | 11:24

Hrvatski nogometaš Luka Modrić (37) u srijedu je pokazao svijetu da je još uvijek u vrhunskoj formi, i to ne samo u smislu nogometnih predstava na terenu nego i za slavlje izvan njega.

Na uzvratu Kupa Kralja u Barceloni Modrić je bio ključni igrač u pobjedi Reala 4:0. Nakon što je sjajno asistirao za drugi gol, Modrić je dominirao terenom, a u jednom je trenutku zamalo i sam zabio.

No Modrićev show nije završio na terenu. Nakon utakmice igrači Reala su se uputili u svlačionicu na stadionu Camp Nou, gdje je Modrić izazvao pravu buru veselja. Čim je ušao u svlačionicu, igrači su skočili na njega i od radosti ga počeli tresti i gurati.


Kasnije se u svlačionici Reala i zaplesalo, a osim Brazilaca, koji redovito predvode slavlje u momčadi Reala, pravi je hit na mrežama i Modrić. Hrvat je zaplesao, a njegovi su plesni pokreti ubrzo postali viralni. Navijači su bili oduševljeni Modrićevim plesom i izražavali su mu svoju podršku.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.