VIDEO Nakon olujnog nevremena diljem Hercegovine vatrogasci imaju pune ruke posla

FOTO: BLJESAK.INFO

Oštećeno je više osobnih automobila

BILD.BA | 19. SRPNJA 2023. | 09:55

Povodom olujnog nevremena praćenog jakim vjetrom, grmljavinom i mjestimičnom kišom koje je sinoć pogodilo Hercegovinu, vatrogasci diljem Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) su imali pune ruke posla.

Prema informacijama Operativnog centra civilne zaštite HNŽ-a najviše je pogođen Mostar, gdje su vatrogasci imali veći broj intervencija koje su uključivale pilanje i uklanjanje oborenih stabala s kolnika, kao i s automobila, a uslijed olujnog nevremena došlo je do prekida napajanja električnom energijom u naseljima: Miljkovići, Polog, Kozice i Međine. Svi kvarovi će biti otklonjeni tijekom dana, stoji u priopćenju.
Na području Konjica uslijed olujnog vjetra došlo je do prekida napajanja električnom energijom u naseljima: Buturović Polje, Parsovići, Ostrožac, Gorani, Lukomir i Lađanica.

Općinu Jablanica pogodilo je kišno nevrijeme i dovelo do začepljenja cestovnih šahtova i većeg broja vatrogasnih intervencija.

Na području Općine Prozor-Rama posljedice nevremena su slične kao i u ostalim općinama, s tim da je napajanje električnom energijom uredno. Zabilježeno je nekoliko intervencija na uklanjanju oborenih stabala i crijepa sa kolnika.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.