VIDEO Kaos u Hercegovini! Potukli se Boysi i Torcida, a zbog ovog je sve počelo!

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE

Na snimci se vidi i kako BBB u protunapadu gađaju Torcidu određenim predmetima, a to je bitno uzevši u kontekst nedavni kodeks ponašanja

BILD.BA | 30. SIJEČNJA 2024. | 15:42

Društvene mreže preplavila je snimka navodnog okršaja Bad Blue Boysa i Torcide. Sukob se dogodio u Čapljini, a snimila ga je jedna od nadzornih kamera.

U početku videa vidi se kako skupina od desetak (ili više) BBB-a crta grafit i ubrzo napušta kadar. Uskoro dolazi skupina od dvadesetak pripadnika Torcide kako bi ih napala, no ubrzo počinju bježati natrag nakon što im se pripadnici BBB suprotstave, pišu Sportske.
Na snimci se vidi i kako BBB u protunapadu gađaju Torcidu određenim predmetima, a to je bitno uzevši u kontekst nedavni kodeks ponašanja u međusobnim obračunima koji su donijele osam hrvatskih navijačkih skupina, među kojima su i Torcida i BBB. Kodeks glasi da u sukobima više nema korištenja oružja ni pomagala bilo kakve vrste te da se u obračunima mogu koristiti samo ruke i noge, a svatko tko to ne bude poštivao, kaznit će ga njegova navijačka skupina.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.