VIDEO Držao propovijed na Jelačiću, prolaznici ga obasuli uvredama: Njegov odgovor je fenomenalan

Nekolicina prolaznika burno je reagirala na propovijed

BILD.BA | 7. RUJNA 2023. | 08:42

Hrvatski TIkToker Daniel Mijatović, koji na svojim profilima društvenih mreža često objavljuje sadržaj religioznog karaktera, nedavno je na Facebooku objavio video propovijedi koju je održao na zagrebačkom Trgu Bana Jelačića. Na žalost, unatoč tome što nikoga nije ometao niti ikome činio zlo, nekolicina prolaznika burno je reagirala na propovijed.

Na snimci se može čuti prve četiri minute potresne priče koju o sebi priča Mijatović. Objasnio je kako se našao na samom dnu i kako je prebrodio dvogodišnju borbu s depresijom.

“Budio sam se svakoga dana u panici i nisam niti slutio da ću jednog dana pričati o Isusu na Trgu Bana Jelačića”, rekao je u snimci Mijatović.


Zatrpan uvredama


Objasnio je kako je pronašao Boga i nastavio sa svojom pričom i propovijedi. Tada, pred sam kraj snimke, može se čuti glas uzrujanog mladića koji, ničim izazvan, uvredama zasipa Mijatovića i prekida njegovu priču.
“Puši ku**c majmune!”, glasno je uzviknuo mladić, nakon čega je Mijatović pokušao nastaviti s propovijedi, ali mladić je još jednom uzviknuo: “Jel me čuješ ti Isuse?”

Mijatović je nastavak snimke objavio na TikToku, gdje se može vidjeti njegov hrabar odgovor mladiću:


“Isus je platio cijenu za tebe. Isus te ljubi prijatelju i on te zove sebi. On te želi upoznati sa samim sobom, kao i sve nas”, odgovorio mu je Mijatović i nastavio s propovijedi. “On je promijenio naše živote i tako želi promijeniti i tvoj”, rekao je.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.