VIDEO Bešćutni ubojica koji je klao po Vukovaru slobodno živi: Pjeva po slavama bez imalo grižnje savjesti

Nastavio je živjeti punim plućima uz česte zabave, glazbu, goste i pjesme koje često i sam povede

BILD.BA | 22. STUDENOG 2023. | 17:10

Radivoj Jakovljević – Frižider, bešćutni je ubojica koji je zbog strahovitih ratnih zločina počinjenih u Vukovaru, u odsustvu osuđen na 20 godina zatvora, prenosi Dnevno.hr

Ubijao je sve redom
Za Jakovljevića se tijekom procesa ustvrdilo da je zajedno s nekoliko osoba zlostavljao vukovarskog Roma Zdravka (sina Đene) zvanog Edi, a potom ga usmrtio hicima iz automatske puške, zarobljenog Fanoli Gojanija pokušao usmrtiti nožem, u čemu ga je spriječio nepoznati oficir JNA, iz grupe zarobljenika izdvojio pripadnika albanske narodnosti imenom Daut, i dok su ga drugi pripadnici srpskih postrojbi držali, nožem mu presjekao vrat i odrezao glavu.

Također je sudski dokazano kako je Jakovljević zajedno s nekoliko neutvrđenih osoba strijeljao osam ili devet osoba, a potom strijeljao još dvije osobe, i to jednog bivšeg pripadnika policije i nepoznatog mladića iz Sotina, pljačkao zarobljenike, pa je tako Fanolu Gojaniju uzeo 2.000,00 DM te da je fizički zlostavljao zarobljene civile u Vukovaru…


Pjeva bez imalo grižnje savjesti
Iako bi bilo za očekivati da osoba koja je bila u stanju počiniti ovakve nevjerojatne zločine nema miran san, kod Radivoja Jakovljevića to nije slučaj. On je u Srbiji nastavio živjeti punim plućima uz česte zabave, glazbu, goste i pjesme koje često i sam povede. Kao da to nije dovoljno, Jakovljević fešte preko svog kanala objavljuje na YouToube-u i na svom Facebook profilu.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.