Velika policijska akcija: FUP obavio pretrese na auto otpadima u Grudama

FOTO: FUP

Akcija se provodi u vezi s dokumentiranjem kaznenog djela i osoba u vezi s kaznenim djelom „prikrivanje“, a u vezi s kaznenim djelom „teška krađa“

BILD.BA | 31. SVIBNJA 2023. | 17:36

Policijski službenici Federalne uprave policije Federalnog ministarstva unutarnjih poslova od ranih jutarnjih sati, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke, na području općine Grude poduzimaju aktivnosti na realizaciji operativne akcije kodnog naziva „Hercegovina“.

Akcija se provodi u vezi s dokumentiranjem kaznenog djela i osoba u vezi s kaznenim djelom „prikrivanje“, a u vezi s kaznenim djelom „teška krađa“.

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Ljubuškom obavljeni su pretresi na auto otpadima na dvije lokacije, kojom prilikom su pronađeni predmeti koji su traženi naredbom Suda, a koji će biti korišteni kao dokaz u kaznenom postupku.


Policijski službenici Federalne uprave policije nastavljaju dalje aktivnosti na dokumentiranju predmetnog kaznenog djela i osoba koja se dovode u vezu s istim, priopćeno je iz Federalne uprave policije.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.