Velež dogovorio sporazumni raskid ugovora s trojicom nogometaša, evo i tko su oni

Iz kluba najiskrenije zahvaljuju svojim dosadašnjim nogometašima na profesionalnom pristupu i doprinosu

BILD.BA | 22. PROSINCA 2023. | 15:27
IZVOR: FENA

Fudbalski klub Velež Mostar u petak je priopćio kako je dogovoren sporazumni prekid suradnje s nogometašima Elvirom Muminovićem, Yaroslavom Oreshkevichem i Stefanom Vukčevićem.

"U profesionalnoj i iznad svega prijateljskoj komunikaciji, uvažavajući njihove interese, ali i interese Fudbalskog kluba Velež, te uzimajući u obzir sve objektivne okolnosti, kao razvoj njihovih nogometnih karijera, donesen je zajednički zaključak u vidu realizacije sporazumnog prekida suradnje s našim dosadašnjim nogometašima", navodi se na službenim stranicama mostarskog kluba.

Elvir Muminović dres Veleža je obukao na ljeto 2022. godine, a neugodna ozljeda koju je zadobio u samoj završnici pripremnog perioda primorala je ovog obrambenog igrača da duže vremensko razdoblje bude odsutan sa terena, nakon čega nije uspio u potpunosti povratiti natjecateljsku formu i nametnuti se trenerima prvog tima "Rođenih". Za godinu i pol provedenu u crvenom dresu ubilježio tek šest nastupa.


Yaroslav Oreshkevich u Velež je došao u srpnju 2023. godine te je dolazak u Mostar bilo je prvo internacionalno iskustvo za dvadesettrogodišnjeg Bjelorusa, koji se za kratko vrijeme svog boravka u gradu na Neretvi nije uspio nametnuti i izboriti se za minutažu u prvom timu Rođenih, pa je korak ka sporazumnom prekidu suradnje predstavljao logičan slijed događaja u karijeri ovog mladog nogometaša.

Crnogorski internacionalac Stefan Vukčević postao je igrač Veleža sredinom ove godine, debi u je upisao u prvom ovosezonskom premijerligaškom kolu i visokoj pobjedi "Rođenih" nad Zvijezdom 09. Nedugo potom zadobio je neugodnu ozljedu, nakon koje nije uspijevao povratiti poziciju prvotimca i nametnuti se u konkurenciji svojih suigrača.

"Fudbalski klub Velež Mostar najiskrenije zahvaljuje svojim dosadašnjim nogometašima na profesionalnom pristupu i doprinosu ostvarenim rezultatima, te im upućuje najljepše želje u nastavku njihovih nogometnih karijera", poručili su iz Veleža.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.