Djeca iz Hrvatske išla na izlet, perverzni profesor snimao cure dok spavaju. Jedna sve ispričala roditeljima i počeli su problemi

ILUSTRACIJA, NEMA NIKAKVE VEZE S TEKSTOM
FOTO: UNSPLASH

Profesor je priveden na Općinsko državno odvjetništvo uz ove dvije kaznene prijave

BILD.BA | 29. SVIBNJA 2023. | 20:51

Profesor (52) jedne srednje škole na otoku u Hrvatskoj prijavljen je za neovlašteno snimanje i seksualno uznemiravanje.

Priveden je i određene su mu mjere opreza, i to zabrana približavanja te zabrana uspostavljanja kontakta s dvije učenice. Trenutno se nalazi na slobodi, piše Slobodna Dalmacija.

Policiji je najprije pristupio ravnatelj srednje škole te je policiju informirao da su mu se obratili roditelji djece, a sporan je bio izlet srednjoškolaca u Italiji u razdoblju od 3. do 6. svibnja, kada je jedna srednjoškolka prijavila da ju je profesor spolno uznemiravao.


U pratnji roditelja je došla i druga učenica te je policiji prijavila da ih je profesor na ekskurziji neovlašteno snimao. Ušao je u hotelsku sobu oko šest sati ujutro i fotografirao nju i njezine prijateljice dok su spavale u svojim krevetima, da bi im te fotografije koje je snimio na kraju i pokazivao.

Profesor je priveden na Općinsko državno odvjetništvo uz ove dvije kaznene prijave, ali je nakon ispitivanja pušten na slobodu uz mjere opreza.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.