Uskoro će se znati više: U tijeku je sastanak HDZ-a BiH i Osmorke

U izaslanstvu HDZ BiH uz predsjednika stranke Dragana Čovića su još predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto

BILD.BA | 24. OŽUJKA 2023. | 12:08

U Mostaru u Domu HDZ-a u tijeku je sastanak predstavnika HDZ BiH i stranaka Osmorke. Na sastanak su stigli predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, predsjednik Naroda i prvde Elmedin Konaković, Jasmin Emrić, zastupnik NES-a u Parlamentu BiH, Fuad Kasumović (BHI-KF), Elzina Pirić (PDA) i Edin Forto (Naša stranka).

U izaslanstvu HDZ BiH uz predsjednika stranke Dragana Čovića su još predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto, predsjedatelj federalnog Doma naroda Tomislav Martinović, predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara i zastupnica u Parlamentu BiH Darijana Filipović.


Za 13 sati, kako saznaje Hrvatski Medijski Servis, planirana je konferencija za novinare na kojoj bi čelnici HDZ BiH i Osmorke trebali predstaviti sporazum o formiranju izvršne vlasti u FBiH, programske ciljeve nove Vlade FBiH i raspodjelu resora.


VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Hoće li se SDA raspasti ili će se doživjeti promjene?
Raspad totalni, gotovi su
Unutarnje promjene i nova lica
Svejedno mi je
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.