Uručenjem certifikata uspješno završen treći ciklus Napretkovog tečaja engleskog jezika

FOTO: HKD NAPREDAK

HKD Napredak GP Mostar i The English Academy žele potaknuti sve zainteresirane da se prijave

BILD.BA | 27. TRAVNJA 2023. | 13:20

Povodom završetka trećeg ciklusa Napretkovog konverzacijskog tečaja engleskog jezika, u srijedu večer je održana završna radionica i svečana dodjela certifikata uspješnim polaznicima tečaja.

Cilj ovog jedinstvenog konverzacijskog tečaja engleskog jezika bio je omogućiti polaznicima da se oslobode straha i steknu samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku, a sudeći prema njihovim dojmovima i iskustvima, u tome je i uspio.

Nakon prethodno završena dva ciklusa, teći ciklus tečaja je očekivano ostvario velik interes polaznika na samom početku, no oni najustrajniji uspješno su završili ciklus te su im na svečanoj dodjeli uručeni certifikati.


Prema riječima polaznika koji su uspješno završili tečaj, program je nadmašio očekivanja, a posebne hvale su imali za prijateljski i stručan pristup profesorice Andree Biško koja je vodila i ovaj ciklus tečaja. Pomno dizajnirani materijali i vođene konverzacijske vježbe tijekom tri mjeseca aktivnog rada, polaznicima su pružili praktično znanje engleskog jezika i samopouzdanje da ga koriste u različitim situacijama.

Program ovog konverzacijskog tečaja obuhvatio je radionice s temama iz stvarnog života, a vježbe kreirane prema potrebama suvremenog svijeta, omogućile su polaznicima unaprjeđenje jezičnih vještina kroz razgovor, pisanje i slušanje sadržaja na engleskom jeziku. Mnogi polaznici su izrazili želju za nastavkom tečaja na jesen, ističući da su se oslobodili straha i predrasuda te da su izgradili sigurnost i samopouzdanje u govornom izražavanju na engleskom jeziku.

Polaznici su se jednoglasno složili da bi svakako preporučili ovaj tečaj svima koji žele napokon sigurno i samouvjereno progovoriti na engleskom.

Predsjednik HKD Napredak Glavne podružnice Mostar Miroslav Landeka zahvalio je profesorici engleskog jezika i književnosti, Andrei Biško, na predanom radu i uspješnom vođenju tečaja, koji je izazvao veliko zadovoljstvo polaznika. Također, Landeka je zahvalio susretljivom vodstvu i djelatnicima Narodne knjižnice HNŽ-a i Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače koji su ustupili na korištenje svoje prostorije i tako omogućili održavanje tečaja. Dodao je na kraju kako je znanje stranih jezika postalo dio opće kulture, a učenje stranog jezika samo zbog hobija je rijetkost, tako da im HKD Napredak kroz ovaj jedinstveni tečaj to želi omogućiti, jer važnost poznavanja stranih jezika nameće se danas praktično kao neminovna.

Sad već tradicionalno, profesorica Andrea Biško, osnivačica škole engleskog jezika The English Academy, dizajnira i vodi program Napretkovog konverzacijskog tečaja. Prilikom zadnjeg susreta s polaznicima istaknula je koliko je ponosna na njihov predan rad, posvećenost tečaju i nevjerojatnu energiju koju su ulagali u učenje engleskog jezika proteklih mjeseci. Profesorica Biško je s ponosom uručila certifikate i istaknula kako se iznimno raduje nastavku ove priče kroz četvrti ciklus tečaja na jesen.

Na poziv i želju polaznika tečaja, a uz dogovor organizatora, izuzetna suradnja HKD Napredak Glavne podružnice Mostar i škole engleskog jezika The English Academy dobit će svoj nastavak u rujnu, kada započinje novi ciklus tečaja.

O datumu početka tečaja, zainteresirani polaznici će biti blagovremeno obaviješteni.

Svi zainteresirani za upis u četvrti ciklus Napretkovog konverzacijskog tečaja engleskog jezika mogu se predbilježiti i rezervirati svoje mjesto već sada, slanjem e-maila na adresu [email protected]. To će im omogućiti da budu prvi obaviješteni o početku novog ciklusa tečaja. Kao i do sada, broj mjesta je ograničen.

HKD Napredak GP Mostar i The English Academy žele potaknuti sve zainteresirane da se prijave i iskoriste priliku da poboljšaju svoje znanje engleskog jezika, steknu samopouzdanje i razviju svoje komunikacijske vještine.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.