Uhićen na graničnom prijelazu u Hercegovini jer je Argentinku u Dubrovniku poticao da se prostituira

Osumnjičeni 28-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu, dok je 40-godišnja Argentinka zbog odavanja prostituciji prekršajno sankcionirana.

HINA | 7. OŽUJKA 2024. | 17:10

Dubrovačka policija uhitila je na graničnom prijelazu Vinjani Gornji, temeljem raspisane potrage, 28-godišnjeg Hrvata zbog sumnje da je poticao 40-godišnju Argentinku na prostituciju na području Dubrovnika.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni, od 25. siječnja do 8. veljače, radi stjecanja protupravne imovinske koristi, poticao 40-godišnju Argentinku na pružanje seksualnih usluga na području Dubrovnika, za različite novčane iznose, ovisno o vrsti pružene usluge.

„Zaradu su međusobno dijelili po pola, a 40-godišnjakinja u spomenutom vremenskom razdoblju osumnjičenom uplatila novčani iznos od najmanje 1.800 eura, dok je ostatak zarađenog novca zadržala za sebe”, navode iz policije.


Osumnjičeni 28-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu, dok je 40-godišnja Argentinka zbog odavanja prostituciji prekršajno sankcionirana.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.