UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske i Albanije, ovo nam stvarno nije trebalo

FOTO: CROPIX

Ranije je srpski nogometni savez (FSS) poslao pismo UEFI.

BILD.BA | 21. LIPNJA 2024. | 08:53
IZVOR: HINA

UEFA je objavila na svojim stranicama vijest kako je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske i Albanije zbog događanja s utakmice između tih reprezentacija u srijedu u Hamburgu.

"U skladu s člankom 31(4) UEFA-inih Disciplinskih pravila, danas je imenovan UEFA-in inspektor za etiku i disciplinu radi sprovođenja istrage o mogućem rasističkom i/ili diskriminatornom ponašanju navijača koje se navodno dogodilo tijekom utakmice grupne faze UEFA Europskog prvenstva 2024 između predstavničkih timova Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i Fudbalskog saveza Albanije (FSHF), odigrane 19. lipnja 2024. godine u Hamburgu", stoji u priopćenju UEFE.


HNS je već od prije kažnjen

Ranije je srpski nogometni savez (FSS) poslao pismo UEFI u kojem traži da reprezentacije Hrvatske i Albanije budu kažnjene zbog "sramotnog skandiranja navijača".

Srbi traže od UEFA-e da rigorozno kazne hrvatske i albanske navijače: 'Ne želimo sudjelovati na Euru ako...'

UEFA je već kaznila Hrvatski nogometni savez (HNS) s 87.875 eura zbog ponašanja dijela hrvatskih navijača na utakmici 1. kola skupine B UEFA Europskog prvenstva između Španjolske i Hrvatske koja je odigrana u Berlinu 15. lipnjaVIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.