Udario curu šakom i mora platiti 97 maraka, neće u zatvor: 'Jebem ti mamicu, klošarice...'

FOTO: IVANA NOBILO/CROPIX

Ona se, kako piše u presudi, prestrašila i uznemirila te joj je bilo povrijeđeno dostojanstvo

BILD.BA | 3. TRAVNJA 2023. | 22:20

Općinski sud u Zagrebu ovih je dana osudio jednog zagrebačkog fotografa jer je udarao svoju djevojku u njihovom stanu i pritom ju je vrijeđao.

U presudi stoji da je okrivljenik R. V. ušao u stan u kojem se nalazila oštećena te je počeo vikati i vrijeđati je riječima: "J*** ti mamicu, klošarko jedna, zaposli se više!" Nakon što ga je ona ignorirala, nasrnuo je na nju te ju zatvorenom šakom desne ruke udario u predjelu glave, a potom i u predjelu lijeve strane rebara.

Ona se, kako piše u presudi, prestrašila i uznemirila te joj je bilo povrijeđeno dostojanstvo. Sud mu je dosudio 40 dana uvjetnog zatvora, odnosno kaznu neće morati izvršiti ako u roku od godinu dana ne počini jedan ili više prekršaja za koji mu je izrečena ista ili teža kazna od izrečene uvjetnom osudom.


Okrivljeni R. V. mora platiti i troškove postupka u iznosu od 50 eura (oko 97 maraka). Sud mu je također odredio zabranu prilaska žrtvi na udaljenost od 50 metara u trajanju od šest mjeseci.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Je li vam žao što je ljeto skoro gotovo?
Da, mrzim i jesen i zimu
Svejedno mi je
Nije, ljeto je zapravo dosadno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.