U Splitu su osvanuli novi grafiti upućeni Milanoviću, ovaj put predsjednika nazivaju prostitutkom

FOTO: PIXSELL

Prije dva tjedna otkriven je jedan od autora.

BILD.BA | 10. TRAVNJA 2024. | 08:56
IZVOR: HINA

Po splitskim pročeljima u centru grada noćas su ponovno osvanuli uvredljivi grafiti upućeni predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću koji je dan ranije, u utorak, posjetio taj grad.

Grafiti su ispisani crnom bojom i to uglavnom na bijelom zidu duž Marmontove ulice i na Zapadnoj obali. Autor je napisao brojne uvrede predsjedniku države među ostalim i "Milanoviću udbašu sinjski", "Milanoviću dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko", te druge uvredljive poruke.


Policija bi vrlo brzo mogla saznati o kome se radi

Policija će, kao i do sada, na mjestu događaja obaviti očevid, dok će gradske komunalne službe naložiti bojanje zidova na kojima se nalaze uvredljivi grafiti. S obzirom na brojne kamere koje se nalaze na tom potezu, policija bi vrlo skoro mogla doći do autora grafita.

Uhićen mladić koji je uvrjedljivim grafitima blatio hrvatske političare

Posljednjih je mjeseci splitska policija u nekoliko navrata zabilježila pisanje uvredljivih političkih grafita, prije dva tjedna otkriven je jedan od autora ,24-godišnjak koji je po zidovima vrijeđao političare, a glavna mu je meta bio upravo predsjednik Zoran Milanović.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.