U Hrvatskoj se sprema spektakl: Baby Lasagna će nastupiti uz još dvije velike zvijezde

FOTO: EBU

Baby Lasagna dolazi u Šibenik mjesec prije nego krene na trostruki rasprodani pohod na zagrebački stadion Šalata.

BILD.BA | 23. SVIBNJA 2024. | 16:16
IZVOR: HINA

Vojko V, Baby Lasagna i Nipplepeople stižu na šibensku tvrđavu sv. Mihovila u petak, 16. kolovoza, na veliki cjelovečernji koncertni program, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Splitski reper Vojko V dolazi u Šibenik na krilima četiri osvojena Porina, među kojima je i onaj za album godine i najbolji hip-hop album „Dvojko“, te najbolji video za pjesmu “Mamacita”.

“Dvojko” je po objavi osvojio digitalne top liste slušanosti, vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma, kao i radijsku HR Top 40 listu, a u Šibeniku će Vojko V provesti publiku kroz oba albuma i pokazati zašto je vodeće regionalno hip-hop ime.


Najljepša dalmatinska pozornica ugostit će trenutno najtraženije ime regije i šampiona eurovizijske publike, a Baby Lasagna dolazi u Šibenik mjesec prije nego krene na trostruki rasprodani pohod na zagrebački stadion Šalata.


Šibenik će čuti i pjesme s prvijenca “Demons & Mosquitos”

Najava nastupa na tvrđavi sv. Mihovila dolazi u trenutku kada obara nove rekorde s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” - zasjeo je na prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice, ali i svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama. Šibenik će čuti i pjesme s prvijenca “Demons & Mosquitos”.

Baby Lasagna priprema prvi veliki samostalni koncert: Spektakl će se održati u samom centru Zagreba

Electro pop duo Nipplepeople već su nekoliko puta u prošlosti rasprodali tu lokaciju, pa maskirani dvojac zakazuje novi susret sa šibenskom publikom. Bend će prošetati kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su „Sutra“, Frka“, „Tebi“, „Balkan Express“, „Ne volim te“, „Broj“ i „Nikada“ ili “Tajna”.
https://bild.ba/baby-lasagna-priprema-prvi-veliki-samostalni-koncert-spektakl-ce-se-odrzati-u-samom-centru-zagreba-895VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.