U Sarajevu ubijen jedva punoljetni mladić. Upucali ga iz vozila u pokretu

Pojavio se i videozapis koji prikazuje velik broj pripadnika policije na mjestu događaja i djelatnike hitne pomoći

BILD.BA | 29. SIJEČNJA 2024. | 09:02

Sinoć se, malo prije ponoći, u sarajevskom naselju Otoka dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Klix.ba piše kako se pucnjava dogodila na raskrižju Bulevara Meše Selimovića s Prijedorskom i Ulicom Alije Kučukalića.

Pojavio se i videozapis koji prikazuje velik broj pripadnika policije na mjestu događaja i djelatnike hitne pomoći kako pomažu osobi koja leži na cesti. Klix.ba navodi kako su dobili više dojava čitatelja o pucnjavi i da se u vozilu nalazilo više osoba, od kojih je jedna smrtno stradala.

Ubrzo je stiglo priopćenje iz MUP-a Kantona Sarajevo. "Sinoć oko 23:35 sati, došlo je do upotrebe vatrenog oružja, pri čemu je uslijed zadobivenih povreda smrtno stradao muškarac, 2005. godište", priopćeno je iz policije.


"Policijski službenici, pod nadzorom tužitelja, rade na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je izvršeno kazneno djelo ubojstvo", kazala je Mersiha Novalić, policijska glasnogovornica. Klix.ba doznaje kako je pucano iz vozila u pokretu.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.