U Mostaru se održava humanitarna utrka, prikupljena sredstva idu za opremanje Pedijatrije

Prikupljena sredstva od humanitarne utrke namijenit će se za opremanje dnevne sobe na dječjem odjelu Klinike za dječje bolesti u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

BILD.BA | 12. VELJAČE 2024. | 08:47
IZVOR: FENA

Mostarska humanitarna utrka dužine 4 kilometra održat će se 23. ožujka, koja ima za cilj podizanje svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti i poticanje građanskog angažmana u Mostaru.

Prikupljena sredstva od humanitarne utrke namijenit će se za opremanje dnevne sobe na dječjem odjelu Klinike za dječje bolesti u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, s ciljem osiguranja ugodnijeg okruženja za djecu tijekom njihova liječenja, priopćeno je iz Udruge ''Zdrav život – KINEZIS''.

Inače, svake godine spomenuta utrka pruža podršku različitim udrugama i ustanovama u njihovom radu, a dosad su to bili: Mary's Meals, Insula - Udruga dijabetičara u HNŽ/K, Udruga za Down sindrom Mostar, Novi pogled - Udruga građana za maligna oboljenja dojke i ostala maligna oboljenja kod žena, Minores - Udruga za pomoć beskućnicima i socijalno ugroženim osobama u Mostaru, i Los Rosales - Centar za djecu i mlade s posebnim potrebama.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.