Trifunović otkrio nove detalje i rekao se da je zvao prijatelja, poznatog splitskog odvjetnika, spominjao i homoseksualce

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE

Dobio je kaznu za vrijeđanje policije i kaznu za to što je njegov pas bio na plaži isključivo namijenjenoj za ljude.

BILD.BA | 19. RUJNA 2023. | 10:44

Sergej Trifunović, srpski glumac, bio je gost u emisiji "Zavidavanje" gdje je iznio svoju verziju priče i svoje subjektivno viđenje situacije koja se dogodila u Splitu.

U Splitu je završio na policiji jer je na plaži na Obojenoj vodio psa bez povodca. Kao posljedica tog incidenta, Trifunović je morao platiti više kazni u roku od samo dva dana, a također mu je zabranjen ulazak u zemlje Europske unije na godinu dana.

"Prišao mi je jedan tip, očito homoseksualac, i rekao mi: 'Ne možete ovdje s psom, netko će vam zvati policiju'. Neće mene ped** u pink kupaćim gaćama otjerati odavdje, duvaj ga... ", rekao je Trifunović.


"Ped** je karakterna osobina, da se razumijemo", dodao je nakon što ga je voditelj upozorio na rječnik.

Ispričao je da je za nekoliko trenutaka došla policija, a prema njegovim riječima, on im se ispričao i tražio da se osuši, međutim oni su ga tražili dokumente i zatim ga odveli u policijsku stanicu.

Glumac kaže da se u policiji odjednom pojavila neka žena u svojstvu svjedoka koja je rekla da je ona pozvala policiju. Nazvao je prijatelja Ljubu Pavasovića Viskovića koji mu je poslao odvjetnicu.

Dobio je kaznu za vrijeđanje policije i kaznu za to što je njegov pas bio na plaži isključivo namijenjenu za ljude.

"Izgubio sam glavu, nisam baš Majka Terezija, i ne volim da me netko maltretira, makar to bila policija. Vrlo sam alergičan na ljude u uniformama koji imaju dva grama mozga u glavi i pravo da je*u sve i svakog samo zato što imaju uniformu", rekao je glumac.

Trifunović je nazvao je dogradonačelnika Splita Bojana Ivoševića "mladim junferom liberalom".

Također je rekao da mu je nakon incidenta navodno prišao Bojan Ivošević i fotografirao se s njim kako bi mu sve pokušao objasniti.

Trifunović je kazao kako se kazne pišu neosnovano. "Pošto su ušli u Europsku uniju, oni stalno moraju slati nekakve kazne da se vidi da rade. Tako će procesuirati bilo koga i bilo što".

"Ne bi mi bilo dobro u trbuhu da ponovno odem u Split. Poslije gorkog okusa sper** u ustima nemam želju otići u Split", rekao je.

"Na kraju, asocijacije su mi Lora, Jure, i ta ekipa. To nije insinuacija, to je asocijacija. Nisam nacionalist, za mene su ustaše i četnici isti Bleiburg".

Na njegov komentar voditelj mu je rekao da ustaške pjesme nije pjevao dok četničke je. Sergej mu je odgovorio da je pjevao i ustaške, iz zezancije, ali ga nitko nije snimio. "No, četničkih znam malo više, i nešto su mi ljepše", zaključio je.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.