Tomislava pustila suzu: Pogledajte kako su u rodnom Brišniku dočekali novu miss Hrvatske uz slavlje i vatromet

FOTO: TOMISLAVCITY

Tomislava se rasplakala u svom rodnom gradu i zahvalila im je na dočeku, a na Instagramu je poručila kako su joj 'baš oni' učinili cijelo razdoblje predivnim

BILD.BA | 6. PROSINCA 2023. | 10:54

Poplava emocija, tim je riječima nova Miss Hrvatske, Tomislava Dukić (25) opisala svečani doček kojeg su joj priredili u njenom rodnom Tomislavgradu.

- Niste ni svjesni da ste mi baš vi vratili mrvicu sjaja i napravili ovo razdoblje predivnim - poručila je Tomislava.

- Zahvaljujem cijelim svojim bićem vama koji me od srca podržavate, puno zagrljaja svima šaljem - dodala je nova Miss koja s ponosom nosi krunu.


Tomislavinoj tituli Miss Hrvatske prethodila je titula Miss dijaspore, koji se održao u upravo Tomislavgradu, a koja joj je i otvorila vrata za titulu najljepše Hrvatice

Od 12 ljepotica finalistica, ona će sljedećih godinu dana nositi krunu Miss Hrvatske 2023.

U svom rodnom gradu obratila se svima pa je pustila i suzu. Emocije su je sustigle s obzirom da joj je grad priredio vatromet, a zasvirala je i harmonika, kako piše Tomislav City.

Inače, ona je završila Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu.

Istaknula je već ranije kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Proputovala je puno zemalja. Nada se kako će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih budućih planova i projekata, pišu 24sata.hr.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.