Tomislava iz Tomislava je nova miss Hrvatske, a ovo su neke stvari koje jako voli

FOTO: INSTAGRAM

Nakon višednevnih priprema 12 djevojaka natjecalo se u pet kategorija

BILD.BA | 28. STUDENOG 2023. | 11:20

Nova Miss Hrvatske privukla je pažnju javnosti odmah nakon proglašenja. Tomislava dolazi iz Tomislavgrada u BiH, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je, kako kaže, disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Voli putovati i nada se da će joj ovaj izbor omogućiti "upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih planova i projekata".

Tomislavu na Instagramu prati nešto više od 2000 ljudi. Prije dva tjedna pohvalila se obranom diplome, a prije toga uglavnom je objavljivala fotografije s putovanja. Lijepa Tomislava posjetila je Maltu, Nizozemsku, Švicarsku, Škotsku...

Nakon višednevnih priprema 12 djevojaka natjecalo se u pet kategorija: intervju, sport, talent, top model i multimedija. U Top 8 super finalistica plasirale su se Luna Marija Novak, Tia Stilinović, Lana Valentić, Tomislava Dukić i Patricija Dimitrovski, koje su svoje mjesto osigurale pobjedom u pojedinačnim kategorijama, dok su se Leona Maroši, Tara Begedin i Antea Krnić u super finale izbora Miss Hrvatske 2023. plasirale odlukom stručnog ocjenjivačkog suda, piše Index.


Top 8 super finalistica odgovaralo je na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku koja će imati čast predstavljati Hrvatsku na 72. izboru za Miss svijeta. OVDJE više fotografija.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.