Tomislava iz Duvna odnijela titulu najljepše, a Slavonka nezadovoljno poručila: ‘Nešto se sumnjivo dogodilo na izboru’

FOTO: BORIS MATAKOVIĆ

Nekima nije pravo što ih je lijepa Hercegovka 'prešišala'

BILD.BA | 4. PROSINCA 2023. | 12:21

Miss Požeško-slavonske županije, Leona Maroši, imala je velika očekivanja na ovogodišnjem izboru za Miss Hrvatske. Pobjedu je odnijela Tomislava Dukić, a Maroši je za lokalne medije izjavila kako se na izboru dogodilo “nešto sumnjivo”.

“Ušla sam u superfinale i bilo bi lažno da kažem kako nisam očekivala krunu. Smatrala sam da imam sve predispozicije za to ali, nažalost, dogodilo se nešto sumnjivo i nisam izabrana za Miss”, kaže Leona za Požeški vodič.


Tomislava iz Duvna prešišala sve ostale
Za Miss Požeško-slavonske županije, Leona je izabrana na izboru održanom u Kutjevu te je s djevojkama iz drugih županija i Miss dijaspore, postala jedna od 12 finalistica Miss Hrvatske. Ipak, Tomislava je na izboru postala pobjednica. Tituli prve pratilje odnijela je Antea Krnić, a druga pratilja postala je Lana Valentić.


Inače, Tomislava je završila Kineziološki fakultet u Splitu te je predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Mnogima je zasmetalo to što je na izboru za najljepšu ženu Hrvatske izabrana Hercegovka.

“A gdje su Hrvatice, čame doma i jedu čips?!”, “Hercegovina nije Hrvatska”, “Eto, od svih njih, dijaspora”, glasili su samo neki od komentara.

Bilo je i onih koji su stali i na stranu lijepe djevojke te poručili hejterima: “Eto, smeta vam što Miss Hrvatske dolazi iz Hercegovine, a nije vam smiješno što je Miss Nizozemske muškarac”, napisali su aludirajući na Rikkie Valerie Kollé, transrodnog muškarca/žene koji je prvi u povijesti Nizozemske ponio titulu najljepše žene.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.