Tko je Ante Budimir? Tata mu poginuo, zbog rata je iz Žepča došao u Goricu, tamo upoznao ženu, također izbjeglicu...

FOTO: HINA/DAMIR SENČAR

Hrvatski reprezentativac poznat je po svojoj jednostavnosti, skromnosti i religioznosti. 

BILD.BA | 22. STUDENOG 2023. | 11:21

Junak utakmice između Hrvatske i Armenije, Ante Budimir obično je samozatajan kad je riječ o njegovom privatnom životu. Iako rijetko govori o obitelji, poznato je da je u sretnom braku sa suprugom Monikom od 2019. godine. Par zajedno ima trojicu sinova, pri čemu je najmlađi rođen ove godine.

Hrvatski reprezentativac poznat je po svojoj jednostavnosti, skromnosti i religioznosti.

Igrač Osasune povremeno dijeli posebne obiteljske trenutke na društvenim mrežama, tako je podijelio i slike s vlastitog vjenčanja, piše Direktno portal.


Ante je rođen u Zenici, ali samo zato što je tamo najbliža bolnica. On je iz sela Ozimica pokraj Žepča u BiH.

"Rat i sve okolnosti su utjecale na to da napustimo dom i 1992. godine dođemo u Veliku Goricu. Tata mi je poginuo u automobilskoj nesreći. Mama Janja je sa mnom i dvije sestre Irenom i Renatom došla u Turopolje. Mama se žrtvovala za nas, sve nam je omogućila", ponosno govori Ante.

Iako se rijetko izražava o privatnom životu, jednom prilikom je otkrio kako je upoznao suprugu Moniku, o kojoj se također ne zna puno.

"Upoznali smo se u Velikoj Gorici. I ona je izbjeglica, iz Vukovara", rekao je za 24 sata Budimir.

Monika je Anti neizmjerna podšrka, u što su se svi mogli uvjeriti tijekom posljednjeg Svjetskog prvenstva, gdje je zajedno sa sinovima bodrila Antu na utakmicama, podsjeća Direktno.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Tko će biti idući predsjednik Sjedinjenih Država
Trump
Biden
Svejedno mi je
Netko treći
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.