Svaka čast ljudino: Momak iz Zadra nudi apartmane domaćim ljudima po jako dobrim uvjetima

FOTO: FACEBOOK/PHOTOJOINER

Izazvao je velike interese nakon objave jer sada svi pričaju o Selinama i apartmanima Ante

BILD.BA | 29. SVIBNJA 2023. | 20:16

Apartmani Ante u Selinama nešto o čemu priča gotovo cijela Hrvatska pa i šire jer je vlasnik Petar u jednoj Facebook grupi objavio oglas za iznajmljivanje, kako kaže, samo domaćim gostima.

U oglasu stoji:

"Ma ja ove godine iznajmljujen samo domaćim ljudima apartmane, iman jednog za 2, jednog za 3 i jednog za 8 osoba. Pošto su cijene se sve napumpale ka luftići prije plaže, pošto je deset deka zimske 15 kuna na akciji, pošto je mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta, pošto si nekad za 1500 kuna moga kupit dobru biciklu, a sad nemoš nikakvu...


Pošto san vidija u jednom dućanu da prodaje posebno onaj ravni dija stola za metnit pijate na njega A POSEBNO NOGE OD STOLA, majketi irudove, pošto mudante koštaju 6 eura, a prije su bile 20 kuna, ja ne znan evo. Pošto FUNKCIONALNA MAJICA u jednom trgovačkom lancu košta 20 eura, ne razumin kakva je NEFUNKCIONALNA MAJICA. Što, nema rupu za glavu? Pošto je auto prije bija sto iljada kuna, a sad je 160, ja iznajmljujen:

- 2 osobe = 45€
- 3 osobe = 55€
- 8 osoba = 130€

Klima, wifi, gradele, mašina za prat robu, televizije 82 cm u malin apartmanima i 100 i kusur u velikon, tosteri, kuvala, pi*** materine.
Do centra mista: 150 metara
Do plaže di moš leć ka čovik pod bor: 350 metara

Ima svega jeftino za pojist ako ćeš u restoran, a ako nećeš, skuvaš u apartmanu manestre i poliješ s tri pomidora iz vrtla i eto ti večere.
Eto, otvaran 1.6., zatvaran 30.9.
Misto: SELINE
Apartmani: ANTE
Piće dobrodošlice: KARLOVAČKA
Zakuska: PRŠUT
Pogled: KROZ PROZOR, MORE NE VIDIN OD STRIČEVIH BOROVA, NIJE TIJA POPILAT"

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.