Student misteriozno nestao prije 47 godina, sad je otkriveno što mu se dogodilo 

Kyle Clinkscales nestao je 27. siječnja 1976. godine kada se svojim Ford Pintom vraćao iz američke savezne države Georgia

BILD.BA | 21. VELJAČE 2023. | 10:14

Američka policija konačno je riješila slučaj nestalog 22-godišnjeg studenta Kylea Clinkscalesa, kojem se 1976. izgubio svaki trag. Naime, još 7. prosinca 2021. dobili su poziv čovjeka koji je uočio vozilo na dnu potoka blizu grada Cusseta u Georgii. U zahrđalom Fordu pronašli su kosti mlađeg muškarca. Sada je stigla i potvrda - radi se o Kyleu, javlja CBS.

Ostatke je analizirao laboratorij FBI-a na zahtjev istražnog ureda Georgie, a trenutno nije dovršeno ni objavljeno službeno izvješće o uzroku smrti, priopćio je šerifov odjel.

Kyle Clinkscales nestao je 27. siječnja 1976. godine kada se svojim Ford Pintom vraćao iz američke savezne države Georgia na fakultet Auburn u Alabami, piše Index.hr.


No na fakultet nikada nije stigao. Policija je 45 godina tražila mladića i automobil. Čak se sumnjalo i na to da je ubijen, a policija je 2005. zbog lažnih izjava uhitila dvoje ljudi. Jedan je priznao krivnju po dvije točke optužnice za davanje lažnih iskaza te je iza rešetaka proveo sedam godina i osam mjeseci.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.