Strava u Mostaru: Mrtvo tijelo pronađeno u spaljenom automobilu, nije isključeno da je riječ o kaznenom djelu

FOTO: BLJESAK.INFO

Policija ostaje osiguravati mjesto događaja.

BILD.BA | 24. SVIBNJA 2023. | 18:55

”Provode se istražne radnje kako bi se utvrdio identitet osobe i je li isti preminuo usred počinjenja nekog kaznenog djela ili se radi o nečem drugom”, rekao je za Bljesak.infodežurni tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije Željko Rezo.

Naime, oko 13 sati policiju su obavijestili vatrogasci kako je na lokalitetu Varda, na putu prema Hidroelektrani Mostarsko blato, u spaljenom automobili pronađeno tijelo muškarca.

”Pronađeno je vozilo koje je izgoreno, unutra je pronađena NN osoba i trenutno se provode istražne radnje kako bi se utvrdio identitet osobe i je li isti preminuo usred počinjenja nekog kaznenog djela ili se radi o nečem drugom. Provodit će se istražne radnje, naredit će se obdukcija i onda ćemo imati neke bolje informacije”, rekao je dežurni tužitelj.


Policija ostaje osiguravati mjesto događaja.

Kako neslužbeno doznaje spomenuti mostarski portal s terena, postoje sumnje da je riječ o kaznenom djelu.

Podsjetimo, tijelo muškarca pronađeno je oko 13 sati u zapaljenom automobilu marke Passat na putu za Vardu. Policiju su o tome u 12:55 sati obavijestili pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.