Strava u HBŽ-u: Muškarac poginuo nakon prevrtanja Fordom, liječnik je samo mogao utvrditi smrt 

O nesreći su se oglasili i na stranicama MUP-a HBŽ-a čije priopćenje portal Bild.ba prenosi u cijelosti

BILD.BA | 30. SVIBNJA 2023. | 15:08

Nešto iza 10 sati jutros u Grahovu je došlo do prometne nesreće sa tragičnim ishodom. 71-godišnji muškarac izgubio je život nakon prevrtanja vozila, piše portal Bild.ba.

O nesreći su se oglasili i na stranicama MUP-a HBŽ-a čije priopćenje portal Bild.ba prenosi u cijelosti.

"Dana, 30.05.2023 godine u 10,20 sati dogodila se prometna nezgoda na regionalnom putu R 409 B. Grahovo - Preodac u mjestu Veliko Tičevo, u kojoj je N.B. rođen 1952. godine u B. Grahovu, upravljajući motornim vozilom marke "Ford-Mondeo" registarskih oznaka J09 M 498 u jednom momentu izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je došlo prevrtanja motornog vozila i ispadanja istog iz motornog vozila, od zadobivenih ozljeda N.B. je na mjestu smrtno stradao.


Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PP B. Grahovo i dežurni liječnik koji je izvršio vanjski pregled tijela i konstatirao smrt. O svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj, nakon čega je tijelo smrtno stradale osobe predano obitelji", pišu iz MUP-a HBŽ-a.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.