Strava u HBŽ-u: Muškarac poginuo nakon prevrtanja Fordom, liječnik je samo mogao utvrditi smrt 

O nesreći su se oglasili i na stranicama MUP-a HBŽ-a čije priopćenje portal Bild.ba prenosi u cijelosti

BILD.BA | 30. SVIBNJA 2023. | 15:08

Nešto iza 10 sati jutros u Grahovu je došlo do prometne nesreće sa tragičnim ishodom. 71-godišnji muškarac izgubio je život nakon prevrtanja vozila, piše portal Bild.ba.

O nesreći su se oglasili i na stranicama MUP-a HBŽ-a čije priopćenje portal Bild.ba prenosi u cijelosti.

"Dana, 30.05.2023 godine u 10,20 sati dogodila se prometna nezgoda na regionalnom putu R 409 B. Grahovo - Preodac u mjestu Veliko Tičevo, u kojoj je N.B. rođen 1952. godine u B. Grahovu, upravljajući motornim vozilom marke "Ford-Mondeo" registarskih oznaka J09 M 498 u jednom momentu izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je došlo prevrtanja motornog vozila i ispadanja istog iz motornog vozila, od zadobivenih ozljeda N.B. je na mjestu smrtno stradao.


Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PP B. Grahovo i dežurni liječnik koji je izvršio vanjski pregled tijela i konstatirao smrt. O svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj, nakon čega je tijelo smrtno stradale osobe predano obitelji", pišu iz MUP-a HBŽ-a.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.