Strašan zločin potresao Hrvatsku: Muškarac je uhićen zbog dvostrukog ubojstva, sa žrtvama je rodbinski povezan

FOTO: CROPIX

Prema neslužbenim informacijama radi se o supružnicima koje je usmrtio njihov sin.

BILD.BA | 20. LIPNJA 2024. | 19:48

Policija u Slavonskom Brodu je u četvrtak oko 13.50 dobila dojavu o sumnji u kazneno djelo ubojstva, a po dolasku na mjesto događaja zatekli su dva trupla.

Tijekom dana je napravljen očekid, a o dvostrukom ubojstvu u Slavonskom Brodu izjavu je dao Davor Smoljan, zamjenik županijske državne odvjetnice.

"Očevidom provedenim na mjestu događaja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 45-godišnjak hladnim oružjem usmrtio mušku osobu starosti 76 godina i žensku osobu starosti 78 godina s kojima je rodbinski povezan. Počinitelj je uhićen i pod nadzorom policijskih službenika. Nastavljaju se izvidi kako bi se utvrdile okolnosti počinjenja navedenog kaznenog djela", rekao je Smoljan.'Uvijek se bojimo njega'

Prema neslužbenim informacijama radi se o supružnicima koje je usmrtio njihov sin. Ovaj događaj duboko je potresao cijeli grad. "Ne znam što bih rekao. Poznavao sam ih. Bili su dobri susjedi. Bili su više povučeni. Sin je umro prije dvije, tri godine", naveo je potreseni susjed.

Užas u susjedstvu: Dvije osobe su poginule u eksploziji bombe, sumnja se na sukob zloglasnih bandi

"Došli smo od doktora, tek sam sada čula. Teško, teško. Uvijek se bojimo njega kada prođe, ako je to napravio taj sin", kazala je susjeda za Večernji list. "Nikada nije nikoga ni pozdravio čak. Kada bi ga pozdravili - ništa, kao da ne postojimo", istaknuo je susjed obitelji.
VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.