Što će Fanaticosi reći na ovo: Vaha kaže da bi nogometnoj BiH primjer trebala biti Hrvatska

Možda se varam, ali za nas bi trebala biti primjer reprezentacija Hrvatske. Momci su toliko privrženi, angažirani za taj dres, rekao je

BILD.BA | 13. RUJNA 2023. | 09:49

Nogometna BiH poražena je u ponedjeljak navečer na gostovanju kod Islanda (1:0) i tako je ostala bez šansi za odlazak na Europsko prvenstvo kroz kvalifikacije.

Najbolji bh. stručnjak Vahid Halilhodžić prokomentirao je za Dnevni avaz stanje u redovima “Zmajeva”, a otkrio je da je itekako spreman pomoći reprezentaciji, kao i da će uskoro “sjesti na kavu” s čelnicima NS BiH, kako bi im dao svoje viđenje situacije .

Ja sam uvijek spreman pomoći mojoj državi. Imam privatne razloge za dolazak u BiH. Vjerojatno može doći do toga da popijemo kavu, da ja dam svoje mišljenje o svemu tome, o tome kako bih ja to možda uradio.


Ja mogu pomoći kada osjetim da imaju viziju, pošto imam iskustvo rada u različitim reprezentacijama, od Japana do Maroka, a svi oni imaju različite mentalitete. Pedagoški, sociološki, psihološki se moraš adaptirati, pa čak i na karakter tog podneblja.

Međutim, sam rad se može zasnivati na istim metodama i traženje od igrača. Treba napraviti određeni kodeks i gdje god sam radio na taj način, imao sam uspjeh. Nekad kada gledam reprezentaciju BiH imam osjećaj da im fali borbenosti, tog damara, te želje i volje.

Možda se varam, ali za nas bi trebala biti primjer reprezentacija Hrvatske. Momci su toliko privrženi, angažirani za taj dres, volio bih da i mi imamo isti pristup dresu kao oni, rekao je Vahid Halilhodžić za Dnevni avaz.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.