Stanković najavio novu gošću, reakcije i nisu sjajne: '60 minuta laži, emisija sve bolesnija'

FOTO: TOMISLAV MILETIC/PIXSELL

Povjerenstvo za unutarnji nadzor KB 'Sveti Duh' utvrdilo je propuste u postupanju prema tijelima preminulih

BILD.BA | 24. SVIBNJA 2023. | 19:40

Voditelj i urednike emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković najavio je gošću za iduću emisiju. Bit će to ravnateljica KB-a Sveti Duh Ana-Maria Šimundić. Reakcije baš i nisu sjajne.

"Dakle, 60 minuta laži", "ovo postaje bolje od ispovijedi", "emisija ti je sve bolesnija", "TV je preuzel TT, hvala svima", "Nije ona za ništa kriva, sve su to zli jezici jugokomunjara", samo su neki od komentara.

Krajem travnja pojedini mediji objavili su snimku čitatelja, za koju je tvrdio da je stara nešto više od dva tjedna, a prikazuje umrle osobe poredane na podu mrtvačnice KBSD-a.


Riječ je bilo o najmanje sedam mrtvih tijela koja leže na podu Zavoda za patologiju te bolnice, dok najmanje četiri, pokrivena plahtom, leže na bolničkim transportnim kolicima. Snimka je pokazala i zatvorene hladnjake.

Povjerenstvo za unutarnji nadzor KB "Sveti Duh" utvrdilo je propuste u postupanju prema tijelima preminulih pacijenata u Zavodu za patologiju pa je ravnateljica razriješila pročelnika Zavoda i pokrenula izvanredne otkaze za njega i pomoćnika obducenta.

Međutim, oporba traži smjenu ravnateljice, ali ona i dalje ima povjerenje gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.