Srbin pao u Hrvatskoj tijekom rutinske kontrole, tražila ga Njemačka radi organiziranog razbojništva i drugih kaznenih djela

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je za njim Njemačka raspisala Europski uhidbeni nalog

HINA | 3. LISTOPADA 2023. | 12:00

Policijski službenici uhitili su 45-godišnjeg državljanina Srbije, kojeg su zatekli u automobilu tijekom redovne kontrole prometa na autocesti, jer je za njim Njemačka raspisala Europski uhidbeni nalog, doznaje se u utorak od PU primorsko-goranske.

Državljanin Srbije vozio se 30. rujna na mjestu suvozača zaustavljenog automobila. Policijski službenici su uvidjeli da je osobna iskaznica koju je dao na uvid krivotvorena, pa je priveden.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je za njim Njemačka raspisala Europski uhidbeni nalog, sumnjičeći ga za kažnjiva djela organiziranog i oružanog razbojništva.


Kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog krivotvorenja isprava. Predan je pritvorskom nadzorniku, a sutkinja istrage Županijskog suda u Rijeci odlučila je da ga se zadrži u istražnom zatvoru.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.