Španjolski mediji se raspisali o tome da se Ronaldo uskoro vraća u Real Madrid

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Inače, Ronaldo ima dvogodišnji ugovor s Al Nassrom te je pitanje koliko u ovome ima istine

BILD.BA | 2. SVIBNJA 2023. | 18:21

Španjolski mediji pišu o mogućem povratku Cristiana Ronalda u Real Madrid, i to zato što je navodno nezadovoljan svojim boravkom u Saudijskoj Arabiji.

Iako je 38-godišnji nogometaš u Al Nassru dobio godišnju plaću od 200 milijuna eura, čini se da mu novac više nije na prvom mjestu. Ronaldo se navodno nije najbolje uklopio u klub iz Saudijske Arabije, a problem mu je i jezik koji ne razumije te ga hvata nostalgija za Madridom.

Prema pisanju španjolskih medija, tu je spreman uskočiti Real Madrid, koji mu navodno želi ponuditi jednu od funkcija u klubu. Predsjednik kluba Florentino Perez navodno se već sastao s Ronaldom i ponudio mu da bude sportski ambasador, no nije isključena ni neka važnija funkcija od te, navode Španjolci.


Inače, Ronaldo ima dvogodišnji ugovor s Al Nassrom te je pitanje koliko u ovome ima istine, a koliko medijskih spekulacija, prenosi Direktno.hr.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.