Snima se nastavak kultnog filma 'Vrag nosi Pradu': Hoće li se Meryl Streep vratiti u ulogu života?

FOTO: GETTY IMAGES

Postoje glasine da bi se neke glavne glumice iz originala mogle vratiti i glumiti u nastavku.

BILD.BA | 10. SRPNJA 2024. | 16:07

Disney radi na snimanju nastavka filma Vrag nosi Pradu (The Devil Wears Prada), komedije-drame iz 2006. godine s Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt.

Trenutno nije poznato puno detalja o nastavku, ali postoje glasine da bi se neke glavne glumice iz originala mogle vratiti i glumiti u nastavku.

Kako prenosi Variety, scenaristica originalnog filma Aline Brosh McKenna pregovara o povratku te radu na drugom filmu. Nije službeno potvrđeno hoće li se itko od postave iz prvog filma vratiti, ali navodno postoje neslužbene informacije da su Streep i Blunt zainteresirane za povratak u ulogu.


Također, radnja filma još uvijek nije otkrivena, ali navodno će pratiti Mirandu Priestly (Streep) dok upravlja svojom karijerom usred pada tradicionalnog izdavaštva časopisa i suočava se s Emily Charlton (Blunt), sada moćnom izvršnom direktoricom luksuzne grupe koja raspolaže oglašivačkim budžetima koje Priestly očajnički treba, prenosi Variety.

Nije poznato kada bi se film trebao prikazati na nekom streamingu ili kada bi trebao imati premijeru u kinima.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.