Slavni holivudski glumac je stigao u Hrvatsku, uživa u čarima prekrasnog otoka

FOTO: SHUTTERSTOCK

Proslavio se s 13 godina kada se pojavio u Spielbergovom Carstvu sunca.

BILD.BA | 9. SRPNJA 2024. | 10:08
IZVOR: stigao u Hrvatsku, evo gdje uživa

Christian Bale odmara se u Hrvatskoj. Slavni holivudski glumac uživa na Mljetu, a na stranici na Instagramu koja se bavi iznajmljivanjem bicikala objavili su fotku na kojoj glumac nasmijano pozira.

"Pogodite tko je s nama biciklirao danas? Nema pogrešnog odgovora!" napisali su uz fotku, a među ponuđenim odgovorima su Christian Bale, Batman i Bruce Wayne.

Inače, prošle godine na stranici su se pohvalili kako su nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić također biciklirali otokom, a objavili su i fotku na kojoj oboje poziraju pored bicikala.


Christian Bale proslavio se s 13 godina kada se pojavio u Spielbergovom Carstvu sunca. Od tad je glumio u raznim hitovima, od Američkog psiha preko Čovjeka iz sjene pa sve do uloge Batmana te je osvojio Oscara i dva Zlatna globusa.

Inače, 50-godišnji glumac u braku je sa Srpkinjom Sandrom Blažić već 24 godine, a zbog nje je prešao i na pravoslavnu vjeru. Upoznali su se krajem 90-ih godina, a vjenčali su se 2000. godine u Las Vegasu.

Glumac se zbog ljubavi prema Sandri čak odrekao majke i sestre, koje su se protivile njihovoj vezi.

Par zajedno ima kći Emmeline (19) i sina Josepha (10), koji su na njegovo inzistiranje naučili govoriti i srpski jezik.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.