Skandal u hrvatskoj školi: Profesor glumio da svršava dok je učenicima pokazivao pokus, izvodio čudne zvukove

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE

Iz staklenke, vidi se dalje, zatim počinje curiti bijela tekućina

BILD.BA | 28. OŽUJKA 2023. | 23:19

Redakcija portala 24 sata objavila je snimku koja već neko vrijeme kruži društvenim mrežama, a na kojoj se vidi, navodno, profesor jedne zagrebačke gimnazije kako izvodi kemijski eksperiment.

Pritom cijelu stvar pokušava prikazati kao ejakulaciju, ispuštajući neartikularne zvukove i aludirajući na aferu nekadašnjeg predsjednika Amerike, piše Telegram.

Kako se može vidjeti na snimci, profesor evidentno izvodi nekakav pokus, a u ruci drži staklenku s tekućinom. “Začepim, onda držim čepom. Gore… Dolje će postati vruće”, govori profesor koji zatim počinje tresti staklenku.


Iz staklenke, vidi se dalje, zatim počinje curiti bijela tekućina koja ovog profesora podsjeća na ejakulat, zbog čega počinje izvoditi čudne i neartikulirane zvukove, simulirajući snošaj. Pri tome spominje Billa Clintona i njegovu nekadašnju pripravnicu Monicu Lewinski.

Učenici sve gledali

“Shake it, baby, I’m shaking, sir…Oh, oh…C’mon baby…I’m Bill Clinton (Ja sam Bill Clinton)… Oh, Monica, Monica…”, čuje se kako govori profesor, očito time aludirajući na njihovu seksualnu aferu.

Cijelu nelagodnu scenu gledali su učenici pred kojima ju je izvodio, a kako pišu 24 sata, snimka je počela kružiti društvenim mrežama. Portal se obratio i ravnatelju gimazije koji je rekao da za video nije znao, ali će na slučaj reagirati.

“Škola i ja ćemo provesti internu istragu kako bi utvrdili okolnosti u kojima se to dogodilo, kada i gdje. Osobno ovo smatram neprimjerenim, a nakon utvrđivanja okolnosti na primjeren način ćemo kao škola reagirati” rekao je ravnatelj. Video možete pogledati OVDJE.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.