Šešeljeva ljubavnica dotakla dno: Divljala s Erom koji se proslavio pjevanjem u razrušenom Vukovaru

FOTO: TWITTER

Vendi se u šatoru našla u izazovnom plesnom klinču s Erom

BILD.BA | 22. RUJNA 2023. | 12:09

Na sajmu u Šapcu su se pojavili bivša partnerica lidera radikalne stranke Vojislava Šešelja, poznata srpska turbo folk pjevačica Vesna Vukelić Vendi i Andrija Era Ojdanić, koji je stekao popularnost pjevajući u razorenom Vukovaru.

U šatoru su zaplesali Vendi i Era, pri čemu je Era izgubio majicu, a privukao je pažnju na sebe tako što je na čelu nosio novčanicu od 50 eura. Također, na snimci je vidljiv trenutak kada je Era spuštao Vendinu haljinu kako bi izbjegao da se previše toga otkrije.

U jednom trenutku pridružio im se i Bora Santana, koji je podigao Vendi na ramena. U šatoru je bio prisutan i otac kontroverzne Maje Marinković, Radomir Marinković Taki.


Šešeljeva ljubavnica
Podsjetimo, Vendi je godinama šutjela o vezi sa Šešeljom, koji je tvrdio da je njihova veza trajala dva mjeseca, dok ona tvrdi da su zajedno bili oko godinu dana.

"Odgovarao mi je jer je u to vrijeme bio inteligentan pa smo se međusobno nadopunjavali. Kasnije se ispostavilo da nije baš tako", komentirala je Vendi jednom prilikom i objasnila razlog prekida.
"Prekinuli smo jer sam imala potrebu graditi sebe, a ne biti u zlatnom kavezu. Zlatni kavez nikada me nije zanimao. Nisam htjela žrtvovati svoj život zbog skupih automobila i ljetovanja. Kod mene nikad nisu prolazile lovačke priče da je bilo tko slao helikopter po mene".

U posljednje vrijeme Vendi je naglašavala svoju posvećenost vjeri, a čak je patrijarhu Porfiriju darovala svoju knjigu "Misterij crne žene".

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.