Šef mu dao povišicu i rekao da će mu promijeniti život, sadržaj omotnice ga šokirao 

ILUSTRACIJA
FOTO: PHOTO BY AMR TAHA™ ON UNSPLASH

Nakon šest mjeseci rada, šef ga je pozvao u ured kako bi mu dao božićnicu

BILD.BA | 20. OŽUJKA 2023. | 14:55

TikToker Sam Pelissero podijelio je neugodno iskustvo sa svog prošlog posla kad mu je bivši šef dao božićnicu, obećavši kako će mu sadržaj u omotnici "promijeniti život". Tiktoker je ispričao kako se tada mučio da izađe na kraj s računima te je ostao razočaran sadržajem omotnice.

Objasnio je kako je polovicu svoje plaće morao davati za najam te mu je ostajalo vrlo malo novca za hranu, režije i troškove života. Iako je tražio povišicu i dodatne zadatke, šef nije imao razumijevanja te je tada počeo autom prevoziti putnike, piše Index.hr.

Nakon šest mjeseci rada, šef ga je pozvao u ured kako bi mu dao božićnicu, rekavši kako je primijetio njegov trud te da vidi njegov potencijal da postane zaposlenik na neodređeno.


"Novac u ovoj omotnici promijenit će ti život", rekao mu je šef, a oduševljeni tiktoker počeo je zamišljati iznos koji se skriva u omotnici.

"Zamišljao sam da će unutra biti tisuće dolara, bit će 10.000 dolara ili 5000 dolara", ispričao je, a zatim otkrio o kojem je iznosu bila riječ.

"Unutra je bilo 250 dolara", rekao je, hvatajući se za glavu, a video je prikupio 3.8 milijuna pregleda i gotovo 10.000 komentara, piše Index.hr.

"Ja bih mu rekao da doda još malo nula na to", našalio se jedan tiktoker, a drugi ga je upitao: "Jesi li odšetao s tog posla?"

"Kako ovaj iznos može nekome promijeniti život? Jesmo li u 1945.?" pitala je treća tiktokerica, a četvrta objasnila: "Nije toliko riječ o iznosu, koliko o činjenici da ti je šef rekao da će ti to promijeniti život."

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.