Šef mu dao povišicu i rekao da će mu promijeniti život, sadržaj omotnice ga šokirao 

ILUSTRACIJA
FOTO: PHOTO BY AMR TAHA™ ON UNSPLASH

Nakon šest mjeseci rada, šef ga je pozvao u ured kako bi mu dao božićnicu

BILD.BA | 20. OŽUJKA 2023. | 14:55

TikToker Sam Pelissero podijelio je neugodno iskustvo sa svog prošlog posla kad mu je bivši šef dao božićnicu, obećavši kako će mu sadržaj u omotnici "promijeniti život". Tiktoker je ispričao kako se tada mučio da izađe na kraj s računima te je ostao razočaran sadržajem omotnice.

Objasnio je kako je polovicu svoje plaće morao davati za najam te mu je ostajalo vrlo malo novca za hranu, režije i troškove života. Iako je tražio povišicu i dodatne zadatke, šef nije imao razumijevanja te je tada počeo autom prevoziti putnike, piše Index.hr.

Nakon šest mjeseci rada, šef ga je pozvao u ured kako bi mu dao božićnicu, rekavši kako je primijetio njegov trud te da vidi njegov potencijal da postane zaposlenik na neodređeno.


"Novac u ovoj omotnici promijenit će ti život", rekao mu je šef, a oduševljeni tiktoker počeo je zamišljati iznos koji se skriva u omotnici.

"Zamišljao sam da će unutra biti tisuće dolara, bit će 10.000 dolara ili 5000 dolara", ispričao je, a zatim otkrio o kojem je iznosu bila riječ.

"Unutra je bilo 250 dolara", rekao je, hvatajući se za glavu, a video je prikupio 3.8 milijuna pregleda i gotovo 10.000 komentara, piše Index.hr.

"Ja bih mu rekao da doda još malo nula na to", našalio se jedan tiktoker, a drugi ga je upitao: "Jesi li odšetao s tog posla?"

"Kako ovaj iznos može nekome promijeniti život? Jesmo li u 1945.?" pitala je treća tiktokerica, a četvrta objasnila: "Nije toliko riječ o iznosu, koliko o činjenici da ti je šef rekao da će ti to promijeniti život."

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.