Schmidt ipak dolazi u Banja Luku, sastat će se s potpredsjednicima RS Pranjićem i Durakovićem

FOTO: OHR

Usprkos zabranama, visoki predstavnik planira održati sastanak danas u 15 sati

BILD.BA | 12. RUJNA 2023. | 10:56

Visoki predstavniki u BiH Christian Schmidt trebao bi se danas sastati s potpredsjednicima Republike Srpske Davorom Pranjićem i Ćamilom Durakovićem u službenim prostorijama predsjednika RS.

No, tajnica Službe predsjednika Republike Srpske Jelena Pajić Baštinac je nakon organizacije sastanka zabranila sastanke visokog predstavnika Schmidta u službenim prostorijama RS, prenosi Avaz.

Kasnije je donesena i zabrana da se Schmidt pojavi u službenim prostorijama.


– Zabranjuje se svim osobama koja koriste službene prostorije institucije Predsjednika RS, a što se odnosi na Službu predsjednika Republike i potpredsjednike RS, da u tim prostorijama organizuje sastanke s osobom koja se lažno predstavlja kao visoki predstavniku BiH Christian Schmidt, što je u skladu s zaključkom Narodne skupštine RS – piše u naredbi Glavne tajnice.

Usprkos zabranama, visoki predstavnik Christian Schmidt planira održati sastanak danas u 15 sati s potpredsjednicima RS.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.