Sarajevo: Muškarcu koji je usmrtio mladu liječnicu određen jednomjesečni pritvor

FOTO: N1

Azra Spahić je poginula usred prometne nesreće koju je skrivio Armin Berberović (1996.) vozeći pod utjecajem alkohola

BILD.BA | 29. SVIBNJA 2023. | 12:29

Kantonalni sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Arminu Berberoviću zbog prometne nesreće u kojoj je vozilom mercedes usmrtio Azra Spahić.

Ovu informaciju za N1 je potvrdio Rusmir Karkin, branitelj Berberovića.

“Točno je da mu je određen jednomjesečni pritvor. Pretpostavljam da će biti prebačen u KPZ Zenica”, kazao je kratko Karkin.


Kako je ranije navedeno iz Tužiteljstva Kantona Sarajevo pritvor mu je bio predložen zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično djelo i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičenog moglo doći do uznemirenja javnosti.

Podsjetimo, Berberović je priznao krivicu za prometnu nesreću koja se dogodila u 23:30 sati 26. svibnja, u ulici Maršala Tita u Sarajevu.

Azra Spahić je poginula usljed prometne nesreće koju je skrivio Armin Berberović (1996.) vozeći pod utjecajem alkohola. Kako je ranije navedeno Berberović nije imao položen vozački ispit. U nesreći su ozlijeđene i još dvije ženske osobe koje su 1997. i 2002. godište.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.