SAD: Jedan mrtav, troje ozlijeđeno u pucnjavi u Walmartu

FOTO: TWITTER

Slike s mjesta događaja pokazuju niz policijskih automobila s upaljenim svjetlima ispred trgovine.

HINA | 21. STUDENOG 2023. | 08:39

Najmanje jedna osoba ubijena je, a tri su ozlijeđene u pucnjavi u trgovini Walmart u Beavercreeku u američkoj saveznoj državi Ohio, izvijestila je televizija WHIO pozivajući se na svoje reportere s lica mjesta, dok su svjedoci rekli medijima da je muškarac otvorio vatru iz jurišne puške.

Troje ozlijeđenih liječi se u obližnjem traumatološkom centru, rekao je glasnogovornik bolnice. Policija iz Beavercreeka rekla je da je reagirala na pucnjavu i da više nema prijetnje javnosti.

Beavercreek je grad od oko 46.000 ljudi istočno od Daytona. Zgrada je osigurana i "u ovom trenutku nema aktivne prijetnje, objavila je policija na platformi društvenih medija X, ne objavljujući nikakve detalje o mogućim žrtvama.


Slike s mjesta događaja pokazuju niz policijskih automobila s upaljenim svjetlima ispred trgovine.

- Doslovno sam samo kupovala stvari za Dan zahvalnosti i ovaj tip je prošao pokraj mene s jurišnom puškom i počeo pucati. Trčala sam, pucao je 10 puta. Sretna sam što sam živa, rekla je jedna žena u videu objavljenom na društvenim mrežama, dodajući da ne može utvrditi je li netko ranjen ili ubijen. rekla je uplakana.

Drugi svjedok na društvenim mrežama opisao je napadača kao "visokog, mladog bijelca" koji nosi vojnu torbu.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.