Rijeka je dobila novog kapetana: Iza ove odluke se krije jedna jako zanimljiva priča

FOTO: HINA

'Cilj i obaveza su mi opravdati povjerenje koje mi je Klub ukazao, kao i očekivanja navijača', rekao je novi kapetan momčadi.

BILD.BA | 22. LIPNJA 2024. | 14:01

Odlaskom vratara Nediljka Labrovića u Augsburg Rijeka je ostala bez kapetana.

Danas je klub s Rujevice objavio da je novi kapetan defenzivac Ivan Smolčić (23). "Što reći nego da su me preplavili osjećaji ponosa i časti kada mi je rečeno da ću biti novi kapetan HNK Rijeka!

Cilj i obaveza su mi opravdati povjerenje koje mi je Klub ukazao, kao i očekivanja navijača, a naravno priželjkujem i da ove sezone napravimo dobre stvari na terenu", rekao je novi kapetan momčadi.


Kapetanska traka oko ruke za Smolčića još je jedan korak na njegovom nogometnom putu u HNK Rijeka. Na Kvarner je s bratom Hrvojem došao prije više od deset godina, prošao sve uzraste škole nogometa, kasnije i posudbe, na kraju svojim igrama, zalaganjem, ponašanjem, a najviše odnosom prema grbu i dresu koji nosi, zaslužio kapetansku traku, ističe HNK Rijeka na svojoj službenoj stranici.

Hrvoje i Ivan Smolčić tek su druga braća u klupskoj povijesti, nakon Ahmada i Anasa Sharbinija, koja su ponijela kapetansku traku HNK Rijeka. "Drago mi je što smo Hrvoje i ja ponovili što su napravila braća Sharbini, velika je to privilegija, čast i ponos nama i našoj obitelji.

Kada smo počeli igrati nogomet u Gospiću uvijek je Hrvoje bio kapetan, kasnije je i u Rijeci dobio kapetansku traku, a kako sam mu bio blizu mislim da sam uz njega usvojio neke liderske karakteristike. Znam da će se od mene sada puno očekivati, znam što znači biti kapetan kluba kakav je Rijeka i siguran sam da ću to opravdati."


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.