Rekli su o Vatrenima: Modrićevu Hrvatsku nitko ne želi u ždrijebu, ona bi mogla formirati skupinu smrti

Momčad izbornika Zlatka Dalića nalazi se u trećoj jakosnoj skupini, s Nizozemskom, Škotskom, Slovenijom, Slovačkom i Češkom

BILD.BA | 2. PROSINCA 2023. | 14:02

Španjolski As najavio je današnji ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo. Ono će se igrati u Njemačkoj od 14. lipnja do 14. srpnja sljedeće godine, a ždrijebom od 18 sati bit će formirano šest skupina s po četiri reprezentacije. Analizirajući moguće suparnike, As piše i o Hrvatskoj.

Momčad izbornika Zlatka Dalića nalazi se u trećoj jakosnoj skupini, s Nizozemskom, Škotskom, Slovenijom, Slovačkom i Češkom, što znači da s njima sigurno neće biti u skupini Eura, prenosi Index.hr. Mogla bi igrati protiv Španjolske, jedne od momčadi iz prve jakosne skupine, o čemu i piše As.

“Mnogo je moćnih reprezentacija koje bi najbolje bilo izbjeći. Postoji mogućnost formiranja skupine smrti i taj je rizik velik. Veći no ikad. Aktualni prvak Italija, Modrićeva Hrvatska, Koemanova Nizozemska, Mađarska, Turska ili Švicarska, sve su to opasnosti na koje nitko ne želi naletjeti”, piše As pa secira treću jakosnu skupinu.


“Zbog njih skupina može biti ili prihvatljiva ili neprobavljiva. Hrvatska je morala čekati do zadnjeg dana da bi osigurala Euro”, podsjeća pa navodi da bi turnir trebao biti posljednji veliki za Luku Modrića i dodaje:

“Nitko ne želi Hrvatsku, ona uvijek briljira kad je to potrebno. Treća momčad s prošlog Svjetskog prvenstva je reprezentacija koju svi žele izbjeći.”

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.